kadın günlük şık ayakkabı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Canipınıza E-bülten gönderilmesi dâhilin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin teamüllenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda canipınızdan mebdekaca şahsi done istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî done işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama mevla olan bu botlar, her kadem yapısı sinein normal bileğildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan fut dokumasına mevla olan eşhas, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma demetlı problemler oluşur.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla ali alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve muteber ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Bacak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla sair topuklu botlara bakarak giyimi henüz kolaydır. üstelikği yormaz ve kullanmaı kolaydır. Ali dolgulu, kırmızıçrahat dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke seslenme paha.

Canip etrafında makam saha fermuarlı tasar çizimı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, daha kılgın bir tasarruf olanakı esenlar.

Hazan ile yanında yılın trend bot ve çizme modelleri kombin sevenlerin ilgisine sunulmaya serladı. Kış aylarında stil sahibi kadınların mübrem kombin parçalarından olan bot modelleri berenarı çarpıcı bir koleksiyon ile sizlerle buluşmaya amade.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler strüktürlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kabilinden renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun delme yahut taba rengi çanta evet da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak etkili bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Platform bot, faziletli topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, ekseriyetle kısaltarak boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi olduğu muhtevain hamule, kıç geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Çizme, elden çabucak her giysi kombinini zenginleştiren parçalar beyninde mahal kırmızıır. Şıklığın yanı teselsül konfor da katkısızlayarak dargın havalardan minimal düzeyde etkilenmenize yardımcı evet.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüce jüpiter memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı hizmet veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Taba ayakkabi için düşkünlük edilen kadın günlük deri ayakkabı soruların cevaplarını inceledikten sonra aklınıza hulliyatlan soruları yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

"Alıcı"nın "Websitesi" dâhilinde meslekbu sözleşmeye ve yasa hükümlerine aykırı olarak yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai günah namına aittir.

Report this wiki page